Reviews

Natasja

Ik heb de begeleiding van Manon als miskraamcoach als heel fijn ervaren. 
Ik voelde me erg op mijn gemak, ze was heel rustig en ontspannen. Dit heb ik lang niet bij iedereen. Ik heb mooie inzichten om mee te nemen en over na te denken. Ik kijk uit naar de volgende keer!

Miriam van Kreij

Ik ben heel blij dat jij miskraambegeleiding vanuit jouw drijfveren de wereld inbrengt. Vanuit de verloskundige kant, maar ook jouw persoonlijke kant die jij meeneemt. Ik heb veel vertrouwen in je begeleiding!

Saskia

Manon is echt een 'complete' coach. Haar achtergrond als verloskundige had voor mij echt meerwaarde, omdat zij ook het medische stuk van miskramen goed begrijpt. Manon is lief en tegelijkertijd weet ze doortastend vragen te stellen, waardoor ik echt mijn verdriet kon ervaren. Haar rust en warmte straalde af op mij, dat vond ik erg fijn. Ik gun iedereen een traject bij Manon, het is mijn investering meer dan waard geweest! Het 5-stappen programma waar Manon mee werkt heeft mij enorm geholpen om weer stevig in mijn schoenen te staan.

Kim

De eenmalige coaching sessie bij Manon heb ik als erg helpend ervaren! Ik voelde me meteen op mijn gemakt, doordat ze rust uitstraalt. Manon stelt de juiste vragen, waardoor ik goed mijn verhaal kon doen en inzicht kreeg in mijn (onbewuste) overtuigingen. Na de sessie voelde ik mij heel opgelucht! Echt een aanrader voor iedereen die een miskraam heeft gehad.

Jojanneke & Laurens

Na het verlies van onze zwangerschap liepen wij vooral heel erg vast in het contact met elkaar. We rouwden allebei op een andere manier en dat gaf vaak onbegrip. We zijn als koppel bij Manon gestart, omdat we juist samen ook het rouwproces wilden aangaan, in de hoop dat mijn vriend mij beter zou begrijpen en ik het verdriet niet voor ons beiden hoefde te dragen. Dankzij de liefdevolle en begripvolle coaching van Manon hebben we ons kindje samen op de juiste plek weten te zetten binnen ons gezin en konden we samen dichterbij het verdriet komen. We raden Manon zeker aan, niet alleen om je verdriet en je kindje te erkennen, maar ook om als koppel het verdriet beter te kunnen delen en met elkaar in contact te blijven! Dank je wel Manon, voor je altijd luisterende oor, je flexibiliteit en de helderheid die je ons hebt gegeven!

Dominique

Na een hele moeilijke periode van 2 miskramen en een confrontatie met een echofoto van een vriendin besloot ik dat het genoeg was. Ik had hulp nodig, want ik kon dit niet alleen verwerken. Bij Manon heb ik geleerd dat mijn verdriet er mag zijn, dat ik het niet hoef weg te stoppen. Door het te accepteren is de hele situatie makkelijker te omarmen voor mij en geeft het me meer rust. Hierdoor heb ik ook geen lichamelijke ongemakken meer. Blijf er niet mee lopen, maar zoek hulp. Manon helpt je om de situatie niet te vergeten, maar om het dragelijker te maken. Dit gun ik iedereen!

Annemaaike

Na meerdere miskramen was opnieuw zwanger worden voor mij spannend. Toen ik weer een positieve zwangerschapstest in mijn handen had, wist ik dat ik aan mijn angsten moest gaan werken. Ik gunde het mezelf om de miskramen een plekje te geven, maar ook om van deze zwangerschap te kunnen gaan genieten.
Manon coacht op een hele fijne, zachte manier. Een manier waardoor je je meteen op je gemak voelt en waardoor je verdriet er mag zijn.
Doordat alles nu een plekje heeft gekregen voel ik meer rust. Ik heb het gevoel dat ik van deze zwangerschap mag genieten. Dat is eigenlijk het mooiste cadeau dat ik mezelf heb gegeven. Ik gun iedereen een begeleidingstraject bij Manon.

Hendrina Jonker

Ik dacht dat ik mijn stilgeboorte en twee miskramen wel alleen kon verwerken, dat ik geen hulp nodig had, maar ik wist het allemaal niet meer zo goed. Manon heeft mij mede door haar rust en doortastendheid gegeven wat ik nodig had. Zij liet me dichterbij mijn dochter komen en de twee andere kindjes die er maar zo kort mochten zijn. Hierdoor heb ik veel meer rust gekregen en hebben alle kindjes nu echt een plek in ons gezin. Hier ben ik Manon heel erg dankbaar voor! Ik beveel Manon dan ook bij iedereen die met zwangerschapsverlies te maken heeft aan.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Ja graag!